17 vragen om te stellen als koper

Logo Overname en Opvolging Regisseur OOR

17 vragen die je ‘moet’ stellen als je een bedrijf gaat overnemen

Ben je van plan een bedrijf over te nemen?

Het overnemen van een bedrijf is niet alleen een kwestie van voldoende financiële middelen hebben. Kennis, kunde tellen ook. Maar het belangrijkste is nog wel dat je een match hebt met het bedrijf, de mensen die er werken en de omgeving waarbinnen de onderneming opereert. Is die match goed, dan is de kans op een succesvolle voortzetting of groei van de bestaande onderneming veel groter.

Overname & Opvolging Regisseur helpt je graag bij deze uitdagende stap. Vanaf de eerste stap van de overname tot ver daarna. Want als koper wordt het succes van de overname bepaald door hoe jij het bedrijf wil en gaat voortzetten. Daar ondersteunen we je in.

Als je je als koper oriënteert op overname zou je in ieder geval de 17 vragen moeten stellen die je kunt downloaden na het invullen van je mailadres:

Overname en Opvolging Regisseur Gerda Nobel

Gerda Nobel RV  

Gerda Nobel werkt al tientallen jaren als overname specialist in het MKB. Ze zag dat veel overnames niet succesvol waren omdat er vaak alleen gekeken werd naar de cijfers en de prijs, maar niet naar de voorwaarden waaronder het bedrijf succesvol kon worden voortgezet.

Veel bedrijven komen daardoor in de problemen omdat de koper door het ontbreken van een goed inzicht in de mogelijkheden van het bedrijf én zijn/haar eigen kwaliteiten de voorgenomen strategie om het voort te zetten niet kon uitvoeren.

OOR neemt de regie van het overnameproces uit handen. Hierbij staat continuïteit van het bedrijf en realisatie van groei/meerwaarde na overname hoog in het vaandel.