Overname & Opvolging Regisseur

Overnameadviseur Gerda Nobel van OOR

Gerda Nobel is overnameadviseur en Register Valuator (RV). Ze werkt sinds 1991 binnen het MKB in Noord-Holland als waardeerder en overnameadviseur. Zij stelt de waarde van het bedrijf vast in overname-, opvolging of MBO-trajecten. Bij deze trajecten ligt de focus op de continuïteit van de onderneming. Maar ook op meerwaarde. Meerwaarde is een gevolg van een perfecte samenwerking tussen de koper/opvolger en de bestaande organisatie.

Overname & Opvolging Regisseur staat voor het volgende:

  • We onderscheiden door te focussen op  continuïteit en meerwaarde.
  • Ons doel is dat het bedrijf na overname succesvol blijft en meerwaarde creëert
  • We willen dat de BESTE opvolger het bedrijf overneemt.

De OOR-methode gaat voor een overname mét succes

Bij ons staan de continuïteit van het bedrijf en de kwaliteit van overname altijd voorop.

Wij gaan voor de beste oplossing voor alle betrokken partijen. En dus kijken we nadrukkelijk naar de langetermijneffecten van een oplossing. Dat én onze onafhankelijke opstelling tijdens het proces onderscheidt ons van alle andere overnameadviseurs. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of kijk wat andere ondernemers vonden van onze begeleiding bij de testimonials.

Bedrijfsovername in de provincie Noord Holland

Onze klanten bevinden zich met name in Noord Holland. Hier hebben wij ook onze roots met kantoor in Heerhugowaard, een netwerkorganisatie in Alkmaar en woonachtig in de buurt van Hoorn. Maar ook elders in Nederland en zelfs internationaal adviseren wij ondernemers die een bedrijf willen overnemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gerda Nobel van Overname & Opvolging Regisseur heeft de volgende waarden:

Durven:  Wij zien oplossingen voor problemen. Wij zijn creatief  in denken, durven en doen.

Relaties: Zonder goede relaties is het leven eenzaam.

Verbinding: Wij genieten als  door overleg en durf een plan  tot stand komt.

Workshop De Succesvolle Overname

  • Ook dit najaar organiseren wij weer de workshop De Succesvolle Overname. In deze workshop krijg je niet alleen inzicht in het overnameproces maar ook in de waarde van een bedrijf, risico’s en valkuilen en hoe je die valkuilen kunt vermijden. Na afloop van de workshop wordt er een overname-scangesprek met jou gepland waarbij jouw overnameplannen worden doorgenomen.

    Wil jij een bedrijf succesvol overnemen dan is deze workshop, inclusief het Overname scangesprek, een must. Wil jij je goed voorbereiden op de koop van een bedrijf? Meld je dan nu aan.

  • ooregisseur.nl/succesvolle-overname/