Goed voorbereid op de overname met een Overname scangesprek

Zit jij in een situatie waarbij je het bedrijf via een MBO- of opvolgingstraject wil overnemen en wil jij je laten begeleiden door iemand die met dergelijke trajecten een ruime ervaring heeft opgedaan? Wil jij het bedrijf succesvol overnemen? En wil je ook de relatie met de verkoper niet verstoren?

Dat kan als je je laat begeleiden door een ervaren overname adviseur. 

Overname en Opvolging zijn gecompliceerde processen. Er zijn geen standaard oplossingen, ieder proces is verschillend.

In het Overname scangesprek van OOR worden de verschillende mogelijkheden besproken. Ook krijg je meer inzicht in de do’s en don’ts van het overnameproces. Jij bent na de overname verantwoordelijk voor de continuïteit van het bedrijf en wil het laten groeien. Daarom wil jij het bedrijf alleen tegen jouw voorwaarden overnemen. Maar daarvoor heb je veel inzicht nodig in het bedrijf en de bedrijfsvoering.

De Overname scangesprekken van OOR zijn bestemd voor de koper, Management Buy Out (MBO) en Management Buy In (MBI)  en voor degenen die willen participeren of toetreden tot het bedrijf.

De kosten van het Overname scangesprek bedragen € 247 exclusief BTW.

Na verzending van het formulier nemen we contact op om het gesprek in te plannen.

Maak nu een afspraak

Wil je een bedrijf kopen of als vennoot tot een bedrijf toetreden? En wil je je goed voorbereiden op het overnameproces. Maak dan nu snel een afspraak voor het Overname scangesprek. Dan weet je meer.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)