Testimonials voor bedrijfsovername advies door Gerda Nobel van OORegisseur

Heleen Verduin

Heleen Verduin coaching en training


Per 1 juli 2018 is de VOF waarin ik samenwerkte ontbonden. Het voorafgaande jaar zat ik met vragen, veel vragen. Gelukkig had ik iemand in mijn omgeving met verstand van zaken. Niet alleen kon ze me duidelijk uitleggen wat eventuele consequenties waren als ik zou stoppen, maar wat Gerda ook deed was helpen om niet verstrikt te raken in alle emoties. Bekijk het zakelijk, simpel, was de boodschap. Maak het niet moeilijker dan nodig. Heel fijn, want hierdoor ging ik het proces anders in, ik moest alleen verder en Gerda hielp me hoe. We zijn goed uit elkaar gegaan en werken nu als twee zzp-ers nog samen. Gerda bedankt voor je steun en sturing!

Simone Groot

Simago


Gerda Nobel is een krachtige zakenvrouw. Zij heeft een enorme doorzettingsvermogen, dit heeft ertoe geleid dat de rederij na enige strubbelingen goed is verkocht! Ik zou haar zeker aanbevelen als overname regisseur.

Ilse Hofstee

Oxygen events


Gerda heeft mij uitermate vakkundig ondersteund in het onderzoeken naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Zij legt op een heldere duidelijke wijze, in heldere taal, de mogelijkheden uit, Haar gedetaileerde uitwerking van hetgeen wij besproken hebben is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te begrijpen. Als ik weer in een dergelijke situatie een professional zou moeten inschakelen, zal ik Gerda als eerste bellen.

De heer De Jonge

HollandCruises


De heer De Jonge, eigenaar van HollandCruises heeft onlangs zijn bedrijfsactiviteiten overgedragen aan een andere Nederlandse rederij. OOR heeft het totale overnametraject begeleid. ‘Ik zocht een strategische koper die het bedrijf met succes kan voortzetten. Daar heeft Gerda voor gezorgd. Het is heel plezierig om in zo’n intensief overnametraject samen te werken met Gerda. Zij heeft de onderhandelingen geleidt en daarbij de beoogde doelen behaald. Ze hield het hoofd koel bij onverwachte obstakels in het overnametraject. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van het overnametraject en de persoonlijke dienstverlening.  Gerda is een goede overnameadviseur voor bedrijven in het MKB en ik zal haar als zodanig aanbevelen.

Marja en Myrthe Broers

Nebu Transport Services


Nebu Transport Services is een betrouwbare, gedegen en ervaren partner in de Europese transportbranche. Zij hanteren de slogan: 'We get your money back! Snelle en persoonlijke service voor BTW & accijns terugvordering en voordelige tol & diesel oplossingen voor heel Europa.' Nebu is opgericht door Marja en Myrthe Broers. Saskia Jonker, waardevolle medewerker van het eerste uur, is in 2017 toegetreden als aandeelhouder. OOR heeft het toetredingproces intensief begeleid. 'We zijn erg tevreden over de regie van Gerda. Ze begeleidde  met respect voor eenieder de gesprekken over de toetreding, reorganiseerde in overleg met ons de bedrijfsstructuur en stuurde het proces. Dankzij haar hebben we voor de toekomst de juiste samenwerkingsconstructie. We bevelen Gerda Nobel van OOR van harte aan bij onze collega MKB ondernemers.'

Ruben Boas


Toen ik mijn bedrijf wilde verkopen raadde een zakenrelatie mij aan om met Gerda Nobel contact op te nemen. Gerda had uitstekende referenties en in het eerste gesprek maakte ze een uitstekende indruk. Mijn bedrijf is overgenomen door een internationaal opererend groot bedrijf en de communicatie verliep ook anders dan dat ik normaal gewend was. Gerda hield echter de regie van begin tot het eind. Zij deed de onderhandelingen en overlegde met alle adviseurs en partijen. Veelvuldig hadden we overleg en ik kon al mijn ideeen en bedenkingen bij haar kwijt. Overname is, zoals ik heb ervaren, voor een ondernemer niet alleen een zakelijke beslissing maar zeker ook een emotioneel proces. Ik deed afstand van mijn bedrijf en dat kostte mij moeite. Gerda begreep waar het om ging en was voor mij op dat gebied ook een waardevol klankbord. Ik kan  Gerda bij iedere ondernemer die overweegt om zijn of haar bedrijf te verkopen van harte aanbevelen.

Theo Bouwen

Cosmeticabedrijf


Ons cosmeticabedrijf Trind, door ons zelf opgericht en met een sterk merk tot wereldwijd succes gemaakt, ging verkocht worden. Een pracht klus voor de "glamourboys" van de internationale clubs... Met alle emotie die bij cosmetica hoort kozen wij vanuit onze persoonlijke instelling toch voor de nuchterheid van Gerda Nobel. Haar vakmanschap had zij voor ons al bewezen bij het bedrijf van een bevriende ondernemer: ook internationaal opererend. Het resultaat? In perfecte samenwerking met interne- en externe experts werd "ONS bedrijf" overgedragen. Tot grote tevredenheid van alle betrokkenen. Oh ja, haar tegenspelers waren de "glamourboys".... Bij het afscheid bekenden zij "veel geleerd te hebben".   Epiloog: Als "pensionado" bleef ik jonge ondernemers, in compleet andere branches, adviseren. Tot twee maal toe was daarbij "bedrijfsoverdracht" een thema. Dat bood mij de mogelijkheid mijn expertise ook op dit gebied te bewijzen: Gerda! En zo zag ik het zelfde succes bij een watersportbedrijf met landelijke reputatie en een transportonderneming met regionale reputatie.  

Pim van der Velde

Kindzorg B.V. en Freekids B.V.


Ik ken Gerda al heel wat jaren. Als overnameadviseur is zij al heel lang  betrokken bij Kindzorg en Freekids. Ze heeft de koop van een aantal vestigingen begeleid. Bij overnames werken we goed samen. Gerda denkt mee over de strategie en financieel beleid van het bedrijf. Ze vindt mogelijkheden om meerwaarde voor het bedrijf te creëren. Gerda is een kundig en betrokken adviseur en is altijd oplossingsgericht bezig. Als iemand een bedrijf wil overnemen dan kan ik daarvoor Gerda Nobel van harte aanbevelen.   Pim van der Velde, directeur Kindzorg B.V. en Freekids B.V.

Zigzag verpleegkundig kinderdagverblijf

Zigzag


Vanwege verandering van strategie hebben we begin 2015 besloten om één van onze vestigingen te laten overnemen door een strategische partij. Gerda Nobel heeft ons daarbij van begin tot het eind begeleid. We hebben Gerda ervaren als een zeer betrokken, kundige overnameadviseur. Zij heeft de beste strategische partij voor deze vestiging gevonden en het proces uitstekend geleid.Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Charles Rutte

Van Diepen van der Kroef Advocaten


Gerda Nobel heb ik ingeschakeld voor het maken van een bedrijfseconomische rapportage ten aanzien van de waarde van de onderneming van een van mijn cliënten. Op basis van dit zeer heldere en gedetailleerde rapport kon vervolgens een schadeclaim namens deze cliënt worden neergelegd. Ik kan Gerda dan ook ten zeerste aanbevelen.

Marie-José Custers

Custers Coaching


Gerda Nobel is voor mij een echte specialist op haar vakgebied. Zij beschikt over senior-expertise door haar jarenlange ervaring op dit gebied. Gerda Nobel is een vrouw die met twee benen op de grond staat, maar die ook oog heeft voor de mensen die een bedrijf samen vormgeven. Ze heeft me een aantal handvaten gegeven om mee te nemen als ik een volgende samenwerking aan ga. Zij is betrouwbaar, deskundig en integer. Ik ben zeer tevreden over haar hulp. Ik kan dan ook elk samenwerkingsverband aanraden om te overwegen om haar jaarlijks een keer uit te nodigen om de verwachtingen en resultaten van de samenwerking door te spreken. Dit voorkomt teleurstellingen en zal bijdragen aan betere resultaten