Testimonials

Wat vinden anderen van Overname & Opvolging Regisseur?

De heer De Jonge, eigenaar van HollandCruises heeft onlangs zijn bedrijfsactiviteiten overgedragen aan een andere Nederlandse rederij. OOR heeft het totale overnametraject begeleid. ‘Ik zocht een strategische koper die het bedrijf met succes kan voortzetten. Daar heeft Gerda voor gezorgd.

Het is heel plezierig om in zo’n intensief overnametraject samen te werken met Gerda. Zij heeft de onderhandelingen geleidt en daarbij de beoogde doelen behaald. Ze hield het hoofd koel bij onverwachte obstakels in het overnametraject. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van het overnametraject en de persoonlijke dienstverlening. Gerda is een goede overnameadviseur voor bedrijven in het MKB en ik zal haar als zodanig aanbevelen.

De heer De Jonge
HollandCruises

Vanwege verandering van strategie hebben we begin 2015 besloten om één van onze vestigingen te laten overnemen door een strategische partij. Gerda Nobel heeft ons daarbij van begin tot het eind begeleid. We hebben Gerda ervaren als een zeer betrokken, kundige overnameadviseur. Zij heeft de beste strategische partij voor deze vestiging gevonden en het proces uitstekend geleid.Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Zigzag
Zigzag verpleegkundig kinderdagverblijf

Gerda heeft mij vakkundig geadviseerd gedurende het overname traject, waarbij ik het familiebedrijf van mijn broer heb overgenomen. Zij heeft een zakelijke, nuchtere aanpak en heeft mij ondersteund met financiële analyses, gesprekken met banken en praktische zaken die wij onderweg tegen kwamen. Zij is duidelijk ervaren en kundig in het maken van waardebepalingen en financiële prognoses. Daarnaast gaf zij mij advies over praktische details die ik niet uit het oog mocht verliezen en wees mij erop wanneer deze naar de achtergrond dreigden te geraken.

Nathalie Welter – Van Reenen
Verenigde bedrijven Jansen – Wijsmuller & Beuns B.V.

Gerda Nobel is een krachtige zakenvrouw. Zij heeft een enorme doorzettingsvermogen, dit heeft ertoe geleid dat de rederij na enige strubbelingen goed is verkocht! Ik zou haar zeker aanbevelen als overname regisseur.

Simone Groot
Simago

Nebu Transport Services is een betrouwbare, gedegen en ervaren partner in de Europese transportbranche. Zij hanteren de slogan: 'We get your money back! Snelle en persoonlijke service voor BTW & accijns terugvordering en voordelige tol & diesel oplossingen voor heel Europa.'

Nebu is opgericht door Marja en Myrthe Broers. Saskia Jonker, waardevolle medewerker van het eerste uur, is in 2017 toegetreden als aandeelhouder. OOR heeft het toetredingproces intensief begeleid. 'We zijn erg tevreden over de regie van Gerda. Ze begeleidde  met respect voor eenieder de gesprekken over de toetreding, reorganiseerde in overleg met ons de bedrijfsstructuur en stuurde het proces. Dankzij haar hebben we voor de toekomst de juiste samenwerkingsconstructie. We bevelen Gerda Nobel van OOR van harte aan bij onze collega MKB ondernemers.'

Marja en Myrthe Broers
Nebu Transport Services

Gerda heeft mij uitermate vakkundig ondersteund in het onderzoeken naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Zij legt op een heldere duidelijke wijze, in heldere taal, de mogelijkheden uit, Haar gedetaileerde uitwerking van hetgeen wij besproken hebben is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te begrijpen. Als ik weer in een dergelijke situatie een professional zou moeten inschakelen, zal ik Gerda als eerste bellen.

Ilse Hofstee
Oxygen events

Per 1 juli 2018 is de VOF waarin ik samenwerkte ontbonden. Het voorafgaande jaar zat ik met vragen, veel vragen. Gelukkig had ik iemand in mijn omgeving met verstand van zaken.

Niet alleen kon ze me duidelijk uitleggen wat eventuele consequenties waren als ik zou stoppen, maar wat Gerda ook deed was helpen om niet verstrikt te raken in alle emoties. Bekijk het zakelijk, simpel, was de boodschap. Maak het niet moeilijker dan nodig. Heel fijn, want hierdoor ging ik het proces anders in, ik moest alleen verder en Gerda hielp me hoe. We zijn goed uit elkaar gegaan en werken nu als twee zzp-ers nog samen. Gerda bedankt voor je steun en sturing!

Heleen Verduin
Heleen Verduin coaching en training

Gerda Nobel is voor mij een echte specialist op haar vakgebied. Zij beschikt over senior-expertise door haar jarenlange ervaring op dit gebied.

Gerda Nobel is een vrouw die met twee benen op de grond staat, maar die ook oog heeft voor de mensen die een bedrijf samen vormgeven. Ze heeft me een aantal handvaten gegeven om mee te nemen als ik een volgende samenwerking aan ga. Zij is betrouwbaar, deskundig en integer. Ik ben zeer tevreden over haar hulp. Ik kan dan ook elk samenwerkingsverband aanraden om te overwegen om haar jaarlijks een keer uit te nodigen om de verwachtingen en resultaten van de samenwerking door te spreken. Dit voorkomt teleurstellingen en zal bijdragen aan betere resultaten.

Marie-José Custers
Custers Coaching

Gerda Nobel heb ik ingeschakeld voor het maken van een bedrijfseconomische rapportage ten aanzien van de waarde van de onderneming van een van mijn cliënten. Op basis van dit zeer heldere en gedetailleerde rapport kon vervolgens een schadeclaim namens deze cliënt worden neergelegd. Ik kan Gerda dan ook ten zeerste aanbevelen.

Charles Rutte
Van Diepen van der Kroef Advocaten

Toen ik Stam Vlees over wilde nemen heb ik Gerda Nobel gevraagd me te begeleiden. Er kwam veel meer bij kijken. Door Gerda is alles goed verlopen.

Robin Vedder
Stam Vlees Hoorn

Ik ken Gerda al een tijdje via mijn netwerk, zij heeft mij mogen adviseren bij een mogelijke overname van een concurrent. Hoewel de overname niets is geworden heeft ze mij wel enorm geholpen in dit proces. Ze weet precies wat er bij een overname komt kijken en helpt je bij het stellen van de juiste vragen. Ik denk zeker de moeite waard om eens mee in gesprek te gaan!

Benny Vingerling
Owner Afix | Online marketing & Websites