OOR in de race voor Le Mans?

Volgend jaar wordt er een vrouwenrace georganiseerd op het circuit van Zandvoort. Ik ga daaraan meedoen. Ik rij al langer auto dan Chantal en Eva. Ook hou ik van snel rijden en volg ik de carrière van Max op de voet. Met mijn langdurige ervaring als overname-adviseur dicht ik mijzelf goede kansen toe om de race te winnen. Het prijzengeld is nog niet bekend, maar ik neem aan dat dit gelijk zal zijn aan de gebruikelijke prijzen in deze branche.

Het lijkt me een waardevolle investering met hoog rendement.

Vandaar dat ik alvast heb geïnvesteerd in onderstaande bolide waarmee ik mezelf het komend jaar op een stil stukje autoweg of op een circuit kan voorbereiden op deze race.

Wat is het bedrijf waard in jouw handen?

Waanzin natuurlijk het bovenstaande, maar als overname-adviseur kom ik het regelmatig tegen dat iemand een bedrijf overneemt of over wil nemen zonder dat hij of zij zich afvraagt wat het bedrijf in zijn of haar handen waard is en:

  • Of hij/zij wel de ervaring en de kwaliteiten heeft om het bedrijf te kunnen besturen?
  • Of het bedrijf in zijn/haar handen een waardevolle investering is en wat het aan rendement (prijzengeld) oplevert?
  • Of de resultaten in het verleden een garantie zijn voor de toekomst?
  • Of de voorgestelde overnameconstructie wel de juiste is?
  • Of de overnamesom wel past bij de vooruitzichten van het bedrijf als hij/zij het bestuurt?

Vraag jij je dat zelf ook af? Wil je jouw overnameplannen bespreken met een adviseur die niet alleen kijkt naar de beste prijs, maar juist naar de beste overnameconstructie. Of ken je iemand die een bedrijf wil overnemen of zich wil inkopen in een bedrijf?

Het OOR overname oriëntatietraject is het antwoord op vele vragen. Schrijf in of kijk voor meer informatie op mijn website.